×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /usr/www/users/nonfpa/4share/cms/images/portfolio/bartesera/poster

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/bartesera/poster

Ελιξίριο | Μπαχαρικά - Βότανα - Τσάγια

Το Ελιξίριο είναι ένα παραδοσιακό εκλεπτυσμένο κατάστημα μπαχαρικών στην οδό Ευριπίδου. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε τη διαχείριση της παρουσία του στα social media.

Διαμορφώσαμε τη διαχείριση των social media λαμβάνοντας υπόψη τρεις βασικές παραμέτρους: Πρώτον, τις ιδιαίτερες επικοινωνιακές απαιτήσεις των συγκεκριμένων μέσων. Δεύτερον, την ανάγκη ανανέωσης της εικόνας του καταστήματος. Τρίτον, την επικοινωνιακή υποστήριξης του υψηλής ποιότητας και «gourmet» στάτους του Ελιξιρίου.

Χαράξαμε τη γενική γραμμή της διαχείρισης των social media, αναμορφώσαμε την παρουσία στο Facebook, δημιουργήσαμε τα εικαστικά και συντάξαμε τα λεκτικά των καθημερινών δημοσιεύσεων, οργανώσαμε διαφημιστική προώθηση της σελίδας στο Facebook στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό, οργανώσαμε διαφημιστική προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων στο Facebook στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό.

 

 

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου