×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /usr/www/users/nonfpa/4share/cms/images/portfolio/bartesera/poster

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/bartesera/poster

Cook Shop

To Cook Shop είναι μια από τις πιο μεγαλύτερες αλυσίδες μοντέρνων οικιακών σκευών δώρου. Για το Cook Shop υλοποιήσαμε διαφημιστική καμπάνια στο Google Display Network (GDN).

Διαμορφώσαμε την καμπάνια λαμβάνοντας υπόψη τρεις βασικές παραμέτρους: Πρώτον, τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του μέσου. Δεύτερον, να εντείνουμε το ενδιαφέρον του κοινού για την επιχείρηση. Τρίτον, να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του site της.

Επιλέξαμε το κατάλληλο καταναλωτικό κοινό για να στοχεύσουμε και ακολουθήσαμε μεθόδους remarketing για να επαναληφθεί το διαφημιστικό μήνυμα σε όσους έδειξαν ενδιαφέρον.

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου