×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /usr/www/users/nonfpa/4share/cms/images/portfolio/bartesera/poster

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/bartesera/poster

Εκδόσεις Νήσος

Αριστοτέλης. Έργα

Οι εκδόσεις Νήσος σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελέτης των Επιστημών του Ανθρώπου και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιούν το μνημειώδες έργο της έκδοσης όλου του έργου του Αριστοτέλη στα νέα ελληνικά. Αναλάβαμε τη δημιουργία του site, καθώς και τη διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια για το project.

Διαμορφώσαμε το site λαμβάνοντας υπόψη τρεις βασικές παραμέτρους: Πρώτον, τον χαμηλό προϋπολογισμό μιας και πρόκειται για site σειράς και όχι συνολικά του εκδοτικού οίκου. Δεύτερον, την ανάγκη ανάδειξης της εξέχουσας σημασίας του έργου. Τρίτον, τη στόχευση στο ευρύ κοινό και όχι μόνο στους ειδικούς μελετητές.

Φροντίσαμε ώστε το site  να παρέχει εύκολα κι εύληπτα όλη την αναγκαία πληροφορία, να ανταποκρίνεται στη μοντέρνα αισθητική, να πετυχαίνει τη βέλτιστη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), καθώς και να είναι full responsive σε κινητά και tablet.

Διαμορφώσαμε τη διαφήμιση στη Facebook λαμβάνοντας υπόψη τρεις βασικές παραμέτρους: Πρώτον, τις ιδιαίτερες επικοινωνιακές απαιτήσεις του Facebook. Δεύτερον, την ανάγκη γνωστοποίησης του μεγάλου αυτού έργου. Τρίτον, την απεύθυνση στο ευρύ κοινό.

Δημιουργήσαμε το εικαστικό και το λεκτικό των διαφημίσεων για το Facebook, καθώς και οργανώσαμε την προώθησή τους  στοχεύοντας στο κατάλληλο κοινό.

Διαμορφώσαμε την καμπάνια στο  Google Display Network (GDN), λαμβάνοντας υπόψη τρεις βασικές παραμέτρους: Πρώτον, τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του μέσου. Δεύτερον, την ανάγκη γνωστοποίησης του μεγάλου αυτού έργου. Τρίτον, την απεύθυνση στο ευρύ κοινό.

Διαμορφώσαμε τα banner σε όλες τις διαστάσεις που απαιτεί το GDN, επιλέξαμε το κατάλληλο καταναλωτικό κοινό για να στοχεύσουμε και ακολουθήσαμε μεθόδους remarketing για να επαναληφθεί το διαφημιστικό μήνυμα σε όσους έδειξαν ενδιαφέρον.

   

 

 

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου