×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /usr/www/users/nonfpa/4share/cms/images/portfolio/bartesera/poster

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/bartesera/poster

Kastra club

Το Kastra είναι ένα μεγάλο club στην Πιερία. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε τη διαφημιστική καμπάνια του στο Facebook για το καλοκαίρι 2016.

Διαμορφώσαμε την καμπάνια λαμβάνοντας υπόψη τρεις βασικές παραμέτρους: Πρώτον, την ανάγκη γνωστοποίησης της επαναλειτουργίας της επιχείρησης. Δεύτερον, την προβολή του Kastra ως εξαιρετική επιλογή διασκέδασης για όλη τη ευρύτερη περιοχή. Τρίτον, την ιδιαίτερη προβολή των βραδιών όπου έκαναν πρόγραμμα προσκεκλημένοι dj από την Αθήνα και το εξωτερικό.

Σχεδιάσαμε την καμπάνια, δημιουργήσαμε τα εικαστικά και τα λεκτικά των διαφημίσεων, στοχεύσαμε στο κοινό στο οποίο απευθυνόταν το club (ηλικίες, μουσικά γούστα, εντοπιότητα).

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου