×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /usr/www/users/nonfpa/4share/cms/images/portfolio/bartesera/poster

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/bartesera/poster

Φροντιστήριο Πρόσημο

Το Πρόσημο είναι ένα από τα πιο σημαντικά φροντιστήρια της Πάτρας. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε τη διαφημιστική καμπάνια του στο Google search.


Διαμορφώσαμε την καμπάνια επιλέγοντας μετά από ενδελεχή έρευνα τις «λέξεις-κλειδιά» τις οποίες χρησιμοποιεί στις αναζητήσεις του στο Google, το κοινό στο οποίο απευθύνεται το φροντιστήριο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας, αξιολογούσαμε την πορεία της και προβαίναμε στις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις.

 

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου