×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /usr/www/users/nonfpa/4share/cms/images/portfolio/bartesera/poster

×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/bartesera/poster

Παρουσίαση

Η Παρουσίαση είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες οικιακών σκευών δώρου. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε διαφημιστική καμπάνια στο Google Display Network (GDN).


Διαμορφώσαμε την καμπάνια λαμβάνοντας υπόψη τέσσερις βασικές παραμέτρους: Πρώτον, την ανάγκη να υποστηρίξουμε επικοινωνιακά τη στρατηγική marketing της Παρουσίασης. Δεύτερον, να προσαρμόσουμε το διαφημιστικό μήνυμα στις αυστηρές προδιαγραφές των banner του GDN. Τρίτον, να εντείνουμε το ενδιαφέρον του κοινού για την επιχείρηση. Τέταρτον, να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του site της.

Δημιουργήσαμε τα banner, φτιάξαμε 19 διαφορετικές παραλλαγές μεγεθών σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Google, στοχεύσαμε στο κατάλληλο καταναλωτικό κοινό, ακολουθήσαμε μεθόδους remarketing για να επαναληφθεί το διαφημιστικό μήνυμα σε όσους έδειξαν ενδιαφέρον.

 

 

 

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου