Προσβάσιμη Κατοικία

Η Προσβάσιμη Κατοικία είναι ένα καινούργιο τεχνικό γραφείο που ανακαινίζει κατοικίες για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε την εταιρική ταυτότητα, το λογότυπο, το website, τη σελίδα στο Facebook, τη διαφήμιση στο Facebook, το φυλλάδιο και τις κάρτες της επιχείρησης.

Διαμορφώσαμε τη νέα εταιρική ταυτότητα λαμβάνοντας υπόψη δύο βασικές παραμέτρους: Πρώτον, την εξειδίκευση της επιχείρησης σε έναν τομέα που απαιτείται γνώση κι ευαισθησία. Δεύτερον, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Προσβάσιμης Κατοικίας να κάνει ειδικό σχεδιασμό λύσεων για κάθε σπίτι.

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το λογότυπο, το site και όλα τα διαφημιστικά υλικά με τέτοιον τρόπο ώστε να γίνεται εύκολα αντιληπτό από το ενδιαφερόμενο κοινό τόσο το αντικείμενο της επιχείρησης όσο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Γι’ αυτό το λόγο δώσαμε έμφαση στο φωτογραφικό υλικό και τη σύγκριση της κατάστασης πριν και μετά την ανακαίνιση.

Φροντίσαμε ώστε το site να έχει τη βέλτιστη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization) και στο Facebook κάναμε στόχευση στο κοινό που ενδιαφέρεται για τις συγκεκριμένες ανακαινίσεις.

http://www.prosvasimikatoikia.gr/

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου