Low Profile Whisky Bar

To Low profile whisky bar είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά whisky bar στο κέντρο της Αθήνας. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το website τoυ.

Διαμορφώσαμε το site του λαμβάνοντας υπόψη τέσσερις βασικές παραμέτρους: Πρώτον, την  ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που έχει ένα whisky bar με μεγάλη ιστορία. Δεύτερον, την ανάγκη παρουσίασης μιας πολύ μεγάλης γκάμας ετικετών whisky. Τρίτον, την ανάδειξη της ιστορικότητας του bar και του στενού δεσμού που έχει αναπτύξει με την πελατεία του. Τέταρτον, την απεύθυνση σε τουρίστες και επαγγελματίες από το εξωτερικό που επισκέπτονται την Αθήνα.

Φροντίσαμε ώστε το site να παρέχει εύκολα, εύληπτα και με στιλ όλη την αναγκαία πληροφορία, να ανταποκρίνεται στη μοντέρνα αισθητική, να πετυχαίνει τη βέλτιστη απόδοση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), καθώς και να είναι full responsive σε κινητά και tablet.

 

http://lowprofilewhiskybar.gr/

4SHARE

Μια κολλεκτίβα που μπορεί να εμπνευστεί ιδέες, να σχεδιάσει στρατηγικές, να υλοποιήσει εκστρατείες επικοινωνίας. Που μπορεί να γράψει τις εικόνες, να ζωγραφίσει τις λέξεις, να πλάσει την αίσθηση. Μια κολλεκτίβα επικοινωνίας που ξέρει να μοιράζεται!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, 10679 Αθήνα
(4ος όροφος)

Τηλέφωνο: 213 0421278

Email: contact@4share.gr

 

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου